Ny prisvenlig højttaler kaldet Beolit 12 Airplay fra B&Os nye mærke B&O Play er lækkerier

Nu skrev jeg igår om TDK Soundcube, men den her i en HELT anden liga.Vi må give det til os selv, designtraditionen i Danmark er fantastisk. Smuk, enkel og brugbar – it works! Nu er B&O kommet med et nyt mærke rettet mod “Young Professionals” segmentet og deres første bud ser ikke dårligt ud. Beolit 12 Airplay har selvfølgelig Airplay indbygget så du kan sende musik fra din iPhone til højttaleren (inkl fra apps som Spotify, TDC Play, WiMP og alle de andre). Den kan også sættes direkte til et Ethernet stik, men hvis den skal rykkes rundt er det godt at vide den kan afspille i ca. 8 timer før den kræver opladning af det indbyggede batteri. Der er selvfølgelig også USB og jack-stik så alt der kan komme lyd ud af kan komme ud igennem Beolit’en.

Se en lille video efter pausen

Koster ca. 5500kr. Se mere på B&O Play

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *