Så er jeg blevet voksen og har fået en elevationsseng

Så er jeg sgu blevet voksen. Da min kære hustru var hjemme under julen og nytåret besluttede vi os at vi nu var blevet gamle nok (her i februar er vi begge over 30) til en elevationsseng. Egentlig udprang det også af at alle senge man kan købe, udover kontinental/continental sengene vi fandt enten var grimme, ikke brede nok (vi ville have en seng der var 180cm i bredden – man er vel magelig…) eller for dyre (vi havde sat et maks på 20.000 alt inklusiv – hvilket man overraskende nok ikke kan få alt for mange senge for hvis de ikke kommer fra IKEA).

Vi endte med at falde for den her (danskproducerede) Livingbed Supreme som kan ses på billedet ovenfor i sort stof som vist. Den har trådløse fjernbetjeninger til at styre elevationen og topmadrasen er en såkaldt split-top madras (genialt!). Vi synes den er drønflot og man ligger virkelig godt i den og så fik vi den også i en længde af 210cm uden merberegning. Det var godt nok mærkeligt  at  gå ind i en butik og så bare gå i en times tid og ligge i forskellige senge i øvrigt :).

Vi fik en masse rabat (og fik yderligere 9% rabat fordi vi har adgang til et Forbrugsforeningskort) da vi købte den, men jeg tror at købe elevationssenge er lidt ligesom at købe vin, ægte tæpper og andre varer der reelt kun sælges når der er tilbud (de her varer kan kendes når man ofte ser dem nedsat 30-50%)

Normalprisen for model 2241/46 er omkring 25-30.000afhængig af ønsker (dog er der vist altid “rabat”. så regn med at betale minimum 30% mindre) hos Delfin Sengecenter

Dette indlæg blev udgivet i bolig, møbler og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *