Så kom min nye iPod Nano, som erstatning for min gamle 2006 model og den er lækker

Jeg må sige det er god service fra Apples side. Købte en gammel iPod Nano 1. generation i starten af 2006 og brugte den til batteriet ikke kunne mere, tænd knappen var faldet af, og så tilbagekaldte Apple den pga et batteriproblem jeg ikke havde oplevet og sendte mig en helt ny 8GB iPod Nano 6. generation uden beregninng. De betalte endda porto frem og tilbage. Genialt!

Dem man kan bytte til nye lækre iPods er følgende model:

Byt din egen iPod 1. generation ved at benytte dette link

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, mac og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Så kom min nye iPod Nano, som erstatning for min gamle 2006 model og den er lækker

  1. Sara skriver:

    Lækkert at få en 6. gen! Hvilket fragtfirma kom den med? Venter nemlig også på at min skal komme, men tracking nummeret der stod i mailen virker ikke 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *