Miele Futura – fremtidens opvaskemaskine

Jeg skrev tidligere om en vaskemaskine der selv doserer vaskemiddel og sætter program (genialt!). Ikke helt så genialt er den nye Futura serie fra Miele når det gælder opvaskemaskiner, men der er trods alt også en del forbedringer – ikke mindst at indretningen i maskinen er modulær, så man kan udnytte pladsen optimalt. Derudover har den et lavt vandforbrug og er tæt på lydløs (44dB) og kan indbygges i køkknet. Kort sagt, alt det en opvaskemaskine bør være. Eneste spørgsmål: hvor er den automatiske dosering af salt, afspændingsmiddel OG rengøringsmiddel (= vasketabs). Det burde være en form sag, da tabsne jo altid har samme størrelse!

Se en video her efter pausen

Kan ikke købes endnu, men regn med at den er i den dyre ende (omkring 9500kr). Se mere hos Miele og se om den er kommet på lager hos ElGiganten

Dette indlæg blev udgivet i bolig, køkken og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *