Høretelefoner der er specialstøbt til dine ører kan laves derhjemme med kittet fra Sharkfin

Jeg tror en gang imellem mine ører er bygget meget anderledes end normale øre. I hvert fald har de populære in-ear høretelefoner det med at falde ud af mine øre. Pt. bruger jeg nogle Logitech Ultimate Ears 350vi støj-isolerende hovedtelefoner, men de har det med at ryge ud. P***** irriterende! Så kommer Sharkfin ind i billedet. De sælger en gel-lignende substans så man kan forme sine egne helt perfekte høretelefoner ovenpå dem man har, så de sidder perfekt (dårlig formuleret, men jeg har prøvet på mange måder og her er den bedste måde at sige ovenstående på jeg kunne komme på :S).

Anyway, en video forklarer det nok bedst

Kan købes hos Sharkfin

Dette indlæg blev udgivet i blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *