tailor4less.com’s kundeservice er god

Jeg bliver så glad når jeg modtager god kundeservice og det gjorde jeg tilbage i januar – og det har jeg gjort fra tailor4less.com. Efter jeg sidste år anmeldte siden og skjorterne (bemærk at jeg fik en skjorte gratis, så hvis du mener det mig upartisk, så stop med at læse videre nu) og var ret tilfreds, besluttede jeg mig at give min hustru 2 skjorter i julegave, da hun ønskede nogle “arbejdsskjorter” og købte et gavekort til hende.

Da vi bestilte kom jeg desværre til at lave noget kludder (fandt jeg ud af senere), så gavekortet ikke blev anvendt, men da jeg mens jeg bestilte troede det var anvendt smed jeg det bare væk bagefter (jeg havde fået et fysisk kort tilsendt). Pengene blev dog trukket og jeg skyndte mig at kontakte kundeservice. De var lidt sløve til at vende tilbage, men da de gjorde, gjorde de det med ovenstående besked om at pengene var tilbageført. Ingen snak, ingen undskyldninger, ikke “bevisførelse” var nødvendigt. Genialt!

Dette indlæg blev udgivet i blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *