Endelig er det blevet nemt at sende Word, PDF samt EPUB filer til sin Kindle

Jeg elsker min kindle, men medmindre man køber sine bøger direkte hos Amazon, så er det irriterende problematisk at få sine Word dokumenter, PDF , EPUB samt TXT ned på sin Kindle, nemt. Nu har Amazon så endelig lavet et program så alt hvad du kan printe kan du få ned på din Kindle.

Vha at installere en virtuel printer (se ovenstående) kan man “printe til sin Kindle”. Det er en befrielse og gør det nemt at få alle ens dokumenter på sin kindle. Derudover kan man også højreklikke med musen på sine dokumenter i Explorer/Stifinder og på den måde nemt få sine dokumenter på sin Kindle.

Programmet er gratis og kan hendes direkte hos Amazon

Dette indlæg blev udgivet i software og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *