D-Link DIR-505 rejserouter vil du ønske du havde næste gang du er på hotel

Jeg har tidligere skrevet om en rejse-router, og så faldt jeg over den her som alternativ. Den smart, lille og billigere end den ande jeg havde udset mig. Den kommer dog først i April siger de. Men den fylder som sagt lidt, har et USB stik til printere, harddiske mv og giver nemt internetadgang til alle ens enheder (iPhone, iPad, privat og arbejdscomputer, hvis man da har alt det med) på hotellet. Nogle hoteller tager sig typisk betalt per enhed man tilslutter så udgiften kan nemt blive tjent ind.

USB stikket kan dog mere end tilslutte printere. Hvis du sætter en USB memory key i, så vil du på dine computere kunne bruge det som et eksternt netværksdrev, ligesom man andre routere også kan. Men det er smart på rejsen! Den eksterne harddisk bliver derfor også trådløs.

Undersiden med tilslutningsmuligheder kan ses herunder

Koster $75 hos D-Link (fra April)

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *