Multifunktionsprinteren PIXMA MX512 fra Canon kan print direkte fra iPhone/iPad

Min hustru bruger mere og mere vores iPad som primær “computer” – altså til alt der ikke kræver hun skal skrive lange tekster – hvilket i praksis betyder stort set alt – og en ting der generer hende (og mig når hun siger “fix det Søren”) er at hun ikke kan printe fra iPaden. Selvfølgelig kan man installere et program på sin Mac (det hedder Printopia i øvrigt) som gør at hvis Macen er tændt så kan man printe fra iOS enhederne (iPad, iPhone, iPod) til en hvilken som helst printer (bare den virker på ens Mac), men det er ikke en god løsning.

Løsningen må være at hun altid skal kunne printe uanset om vores Macbook Air er i huset og her begynder der at komme printere der kan det ud på markedet. Jeg synes Canons PIXMA MX512 er ligner et godt bud (den understøtter Apples AirPrint) dan den også kan scanne papirer ind.

Set til $200 hos Canon, men se om den ikke findes i DK her

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *