Hvorfor kan det trådløse sportsheadset fra Motorola (model S10-HD) ikke købes i Danmark

Jeg er endelig begyndt at træne igen efter en lang lang (~2 år) pause pga diverse skader, skulderoperation og dårlige undskyldninger, og roning og styrketræning er har fanget an. Jeg hører altid musik mens jeg træner og synes det er pisse irriterende med de ledninger der går fra telefonen/iPoden, så jeg gik på jagt efter et bluetooth headset og valget er faldet på Motorolas. Det giver ca. 8 timers stereo-lyd og kan oplades via usbstikket i ens computer, sidder godt om ørene og kan tåle al den sved man producerer når man træner.

Hvorfor den ikke findes til køb i Danmark og man skal købe den hos Amazon.co.uk står i det uvisse, for produktet er suverænt. Sammen med Wahoo BlueHR pulsbæltet, den vandtætte iPhone cover LifeProof, så er man tæt på den perfekte træningssetup for gadgetnerds. Jeg er godt tilfreds!

Koster ca. 450-500kr hos Amazon.co.uk

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, ønsker, privat, sport og tagget . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Hvorfor kan det trådløse sportsheadset fra Motorola (model S10-HD) ikke købes i Danmark

 1. Kenneth K skriver:

  Søren, er du glad for det? Kan du ikke fortælle lidt mere om brugen af det (lyd, funktion etc.)

 2. Kenneth K skriver:

  Nå ja, og hvorfor valgte du det frem for det Jabra du omtalte (http://www.sorenostergaard.com/2012/03/06/tradlost-sportsheadset-fra-jabra-er-ret-fedt/)????

 3. Søren skriver:

  jeg er mega glad for det. Batteriet varer i hvert fald til de tre træningspas jeg har om ugen (ca. 1-1.5 times varighed stykket) og bluetoothdækningen er rigtig god. Jeg ligger normalt telefonen ved anlægget i mit træningscenter og kan så gå rundt i hele centret (lille center dog) uden at den taber forbindelsen.

  I starten sad det ret stramt og synes egentlig det sad for stramt (når blodet pumper skal der ikke sidde noget og “trykke” synes jeg), men det afhjalp sig selv efter en 5 ganges brug eller noget i den stil.

  Lydmæssigt er det jo ikke som at sidde med nogle over-the-ear Denone høretelefoner, men synes egentlig lyden er ret god. Bassen er (relativt) dyb og det lyder godt mens man træner. Man skal bare huske at sætte dem rigtigt på (hvis du søger på nettet er der folk der fatter hat og har dem udenpå ørene og så sidder de og gør nas og lyder crap lyd.

  Hvorfor ikke Jabra? Tjo, tror egentlig det mest skyldes en blanding af at de koster næsten dobbelt så meget, at jeg ikke fandt frem til et sted jeg kunne købe dem da jeg ville have dem (men du kan købe dem hos endomondo.dk), at de er gule, at batteriet nok ikke holder så længe som jeg vil have (batteriet i Motorolaerne er ret stort). Men Jabraen har en fordel – de findes i en iPhone udgave som kan sige ting fra endomondo mens du laver din workout såsom “du are running with a pace of …” og lignende. Det kan Motorolaerne ikke.

  Men de kan klart anbefales!

 4. Kenneth K skriver:

  Søren, købte du det hos Amazon?

  Det kan jeg nemlig ikke få lov til (de vil ikke sende det til DK, da det er 3. parts forhandler).

  • Søren skriver:

   ja jeg købte det hos amazon.co.uk (så er der heller ikke problemer med tolden). Er det også co.uk du brugte? ellers har du nok svaret 🙂

 5. Kenneth K skriver:

  Jeg har nok fået taget .com ved en fejl – nu spiller det, tak for hjælpen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *