Den bedste photo app til din smart phone (Android)

Øv, her røg en af de idéer jeg har gået og pønset på i årevis – nu implementeret som app til smart phones (Android i første omgang). Forestil dig at du kan fjerne alle mennesker på billeder så det ser ud til at du bliver fotograferet foran Jesus statuen i Rio de Janeiro uden de er andre tilstede eller på den Kinesiske Mur. Jep, det er nu muligt ved hjælp af appen fra Scalado.

Se en video hvor det demonstreres hvor nemt det er. Der er dog den indbyggede svaghed at for at fjerne noget skal folk bevæge sig, så den fungerer nok rigtig dårlig hvis man tager billeder foran f.eks. Eiffeltårnet hvor folk sidder og holder picnic foran dig. Men alle steder hvor der er folk der bevæger sig, kan de fjernes.

Kan hentes fra din favorit app store til Android. Se mere hos Scalado

Dette indlæg blev udgivet i fotografi, gadgets, software og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *