Rabatordninger ruinerer restauranter | Penge & Privatøkonomi

Jeg læste her tilbage i februar på penge.dk en artikel der opsummere at det virker som om at besparelserne på de mange dealsites reelt er besparelser, og det kan vi forbrugere jo kun være glade for. Man må håbe de kunder de lokker til også kommer igen.

Flere og flere restauranter tilmelder sig rabatordninger, hvor de sælger deres måltider til halv pris for at lokke nye kunder til. Men det er dyrt at sælge til halv pris, og mens forbrugerne jubler, er restauranterne mere pressede end nogensinde.”De tjener meget lidt på det. Det er nærmest ikkeeksisterende indtjening, når man kun får halv pris,” siger Henrik Messmer, der er kommunikationschef i restauranternes brancheforening Horesta.Det kan nemlig være vanskeligt at stå fast på de normale priser, når naboen er med på tilbudsvognen.

Det site jeg selv bruger er deal24.dk, som samler alle dagens tilbud på en side så man hurtigt kan skimme hvad man er i humør til. Der er jo typisk op til 30-35 tilbud om dagen, så der er næsten altid noget man kan finde som man har lyst til det.

Set via Rabatordninger ruinerer restauranter | Penge & Privatøkonomi.

Dette indlæg blev udgivet i mad, restaurant. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Rabatordninger ruinerer restauranter | Penge & Privatøkonomi

  1. Carsten skriver:

    Jeg er personligt meget mere til Bownty.dk. De samler også alle deals, men på en meget pænere og mere overskuelig måde.

    Min ven har en restaurant og har brugt deals, de tjente ret godt på det pga. alt det andet folk købte.

  2. Søren skriver:

    tak for tippet, det er klart mere overskueligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *