Er du gal en forskel et fotografi kan gøre

Præsentation betyder noget, altid! Surfede rundt inde på The Fancy Og faldt over en kjole/trøje og blev så forbløffet over hvor stor forskel præsentationen af kjolen gjorde på hvad jeg synes om den. Det billede jeg først blev mødt med var følgende, hvor der er undertoner af sex, aristokrati, intriger og rigdom – ja tak!

Det som jeg blev mødt med da jeg klikkede mig videre for at overveje den til min hustru Julie, var følgende billede.

Helt vild forskel. Det ene ligner noget fra Tøj & Sko – det andet noget fra en Gucci eller ekslusiv ur reklame – der er dybder i det. Så jeg vil mene det godt kan betale sig at investere i en god fotograf hvis man vil sælge noget på nettet. To gode jeg selv kender er Rie Neuchs (blev brugt til vores bryllup) og Mads-Peter Jakobsen (Julie fik lavet portrætfoto af ham) – begge kan jeg varmt anbefale.

Jeg endte med ikke at købe kjolen/blusen i øvrigt…

Koster $45 hos ModCloth

Dette indlæg blev udgivet i fotografi, tøj. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *