MOTOACTV er en lækker GPS Fitness Tracker og musikafspiller der ligner en iPod Nano

Motorola er ikke store i Danmark og mange af de egentlig ret fede produkter de laver kommer ikke hertil (mit bluetooth sports headset er et andet eksempel som jeg skrev om her). Deres GPS og musikafpiller der kan integreres med en app til ens Android telefon (og mon ikke der kommer en iPhone App snart også) og ellers har den generelt fået gode anmeldelser. Og så ser den egentlig meget fed ud. Den kan også holde til at du sveder på den, ridser den samt at det regner på den. Og den understøtter også bluetooth headsets, så  man kan løbe uden ledninger (nice!). Den understøtter også ANT+ samt Bluetooth Low Energy (såsom mit Wahoo pulsbånd eller mit Garmin pulsbånd). Alt i alt, ser det rigtig fornuftigt ud!

Og man skal nok også lige have armbåndet med så man kan bruge det som “GPS ur” i stedet for at klipse det til ens trøje eller bukser. Det koster $30 mere og findes her.

Koster $200 hos Amazon.com

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, sport og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *