Wireless Beats by Dr. Dre? Ja tak, lige nu!

Jeg elsker min Beats by Dre hovedtelefoner – ikke mindst pga den dybe bas og fornufitge lydisolering (nødvendigt når man bruger det offentlige om morngen fra Amager til Søborg, da folk bruger det offentlige rum som deres eget hjem og ikke tager hensyn til os andre). Ledningerne er bare mega dårlige, så derfor er et lækkert at se at man nu kan få sine Beats trådløst – forudsat lyden er lige så god som med ledning. Man kan selvfølgelig skifte sang mv. på headsettet så telefonen kan blive liggende i lommen.

Koster $280 hos Monster

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Wireless Beats by Dr. Dre? Ja tak, lige nu!

  1. emre skriver:

    hej. når man køber sine bets by dr.dre trådløs føgler der så ledning med aligvel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *