Pas på hvor du køber rejsen på nettet (ferietip)

Min hustru og jeg har besluttet os hvor vores ferie skal gå hen til sommer og det sker som det plejer ved at vi booker det hele selv – så ingen pakkerejser. Men der skal man være meget påpasselig hvem man køber sine billetter fra så man ikke ender med ikke at kunne komme afsted pga dårlig økonomi i et luftfartsselskab der imploderer.

Hvis onlinerejsebureauet er registreret i Rejsegarantifonden, skal det skilte med det på hjemmesiden eller i brochurer. I det tilfælde kan du være sikker på, at du er dækket ved et flyselskabs konkurs. Det skyldes, at bureauet har ansvaret for deres leverandører, det vil sige flyselskaberne. Hvis det er bureauet, der går konkurs, skal du dog have tilkøbt en konkurssikring for at få dækning.

Er onlinerejsebureauet ikke med i Rejsegarantifonden, kan det ikke tilbyde dækning i forbindelse med konkurs, og så risikerer man at miste sine penge, hvis flyselskabet må dreje nøglen om.

Læs hele artiklen på Politiken.dk.

Dette indlæg blev udgivet i ferie. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Pas på hvor du køber rejsen på nettet (ferietip)

  1. Jessica skriver:

    godt indlæg! Tjek disse lamper, jeg tror du vil elske det 🙂

    http://delightfull.eu/wall/diana_wall.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *