Så kan du købe wifi plantesensoren, der sikrer vand til dine planter

Jeg har tidligere ville skrive  om Koubachis plantesensor til alle os hvis planter dør ualmindeligt hurtigt (men blev kun til en  draft jeg aldrig fik postet). Den virker ved at man stopper den glofkøllelignende plantesensor ned i jorden hvor planten er og så måle den tørheden i jorden og fortæller dig hvornår du skal give dine planter vand. Der findes selvfølgelig en iPhone/Android app til den så du hele tiden kan følge med i vandsitautionen for dine planter (for det gør vi jo alle, hele tiden, non-stop…)

Men nu kan den købes til Danmark. Den er ikke billig, men døde planter løber også hurtigt op, så selvom det lyder som mange penge er de noget givet godt ud hvis man har planter stående derhjemme (som dør…)

Koster €123 per sensor hos Koubachi

Dette indlæg blev udgivet i bolig, gadgets og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *