Se nu at få det selvkogende æggeprodukt på markedet

Det er ikke hver dag man ser en så god idé. Den har lige vundet en designkurrence og med god grund synes jeg. Nogle designere har designet en æggebakke, hvor man ved at coate indersiden af æggebakken (pakket enkeltvis) med nogle kemikalier så kan man koge ægget i bakken den kommer i – genialt! Blødkogt æg når du har lyst og hvis du har dækket op og dine gæster ikke vil have æg, er det bare at stille dem væk og bruge dem på et andet tidspunkt!

Desværre koster det nok boksen at færdiguvikle og prisen per æg bliver ret høj pga kemikalier til at skabe  den nødvendige varme til at koge ægget. Men damn, hvis det virkede ville jeg godt betale mere for æggene. Convenience all the way!

Se mere hos KIAN

Dette indlæg blev udgivet i mad, morgenmad og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Se nu at få det selvkogende æggeprodukt på markedet

  1. Victoria Trolle-Millbrath skriver:

    En elektrisk æggekoger er bedre for miljøet, og den kan genbruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *