Så fik jeg bil og er klar til at spare 1-2 timer på transport per dag

For nogle uger siden blev det for meget for mig. Har egentlig gået og sagt jeg ikke skulle have en bil før det blev strengt nødvendigt (dvs. når der er børn inde i billedet), men så lånte jeg mine forældres bil i en uge hvor jeg arbejde uforholdsmæssigt meget (18 timer om dagen) og det ændrede min holdning. Med det offentlige bruger jeg mellem 50min og 1 time og et kvarter på at komme på arbejde (Amagerbro => Søborg). Hvis man kører i bil tager det 15-17min dør-til-dør udenfor myldertrafikken (ca. dobbelt så lang tid i myldretiden).

Så nu er jeg den lykkelige ejer af en Peugeot 207. Jubii.

Dette indlæg blev udgivet i blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *