Endelig kan man nemt tilmelde sig “reklamer – nej tak” ordningen via nettet

Du ved det er på tide. Reklamerne læser du ikke, og hvis du gør, så hent en app til din iPad eller læs den hos minreklame.dk eller en af de mange andre reklamesider på nettet. Spild ikke papiret og som bonus så er din postkasse ikke stoppet med lort når du kommer hjem fra ferie og den slags. Det er blevet nemt – brug bare linket nederst i denne post.

Nu mangler vi bare samme ordning på f.eks. Folkekirken (seriøst, jeg skulle tage fri fra arbejde en dag for at møde op på kirkekontoret som aldrig har åbent for at melde mig ud af Folkekirken – sygt besværligt jo!)

Tilmeld dig nemt hos PostDanmark

Dette indlæg blev udgivet i bolig og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *