Til dem der for alt i verden vil undgå en iPhone – Nokia Lumia 920 eller 820

Med de produkter der findes idag forstår jeg ikke hvorfor man ikke ville vælge en iPhone – det er unden tvivl den nemmeste, mest capable og driftssikre telefon på markedet i dag. Ja det skulle da lige være prisen der fik nogle til at overveje billigere alternativer. Men I findes derude og i mine øjne er der kun et (ahh, to) alternativer til en iPhone, hvis man vil have samme lækre oplevelse af at bruge sin telefon – og begge alternativer er fra Nokia og lige kommet i en forbedret udgave – Nokia Lumia 920 og lillebroderen Nokia Lumix 820. 

Begge kører med Windows Phone som på mange måder er lige så intuitivt som iOS på iPhones og ellers også har mange interessante specs. En af nyskabelserne der ser ud til at være brugbare er trådløs opladning. Du skal altså ikke bruge stik for at oplade din telefon – samtidigt skulle kameraet også være forbedret og skærmen suveræn skarp og lys, så telefonen også kan bruges i stærkt sollys. Desværre har alle fabrikanter af telefoner undtagen Apple sat sig for at “big is better” og Nokia Lumia 920 har dermed en 4.5″ tomme skærm hvilket gør at bredden af telefonen bliver ALT for bred – det er også derfor jeg nævnte man bør se på lillebroderen, model 820, med en 4.3″ stor skærm som stadig er meget breddere end en iPhone (ca. 0.7cm) men mere håndterbar med én hånd. Bliver den større kan man ikke håndtere telefonen med én hånd, hvilket ikke er godt nok i min bog. Samtidig bliver den svær at have i lommen. Nedenunder kan du se en Fatboy trådløs oplader der også er lanceret med de nye telefoner.

Så hvis du seriøst overvejer et alternativ til en iPhone så skal det være en Windows Phone og enten model 920 eller 820 fra Nokia.

Se mere om Nokia Lumia 920 hos Nokia og se priser når de er tilgængelige på mobilpriser.dk

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *