Det bedste stød-/støv-/sand- og vandtætte cover til iPad 2/3

Så kom det endelig – det bedste cover til din iPad 2 or 3. Vandtæt? tjek, stødabsorberende? tjek og alt det andet. Så nu kan man nemt bruge iPadden når man laver mad – selv når man arbejder med mel! Coveret har endda indbygget en stander så man også let kan sætte den i en position der gør det let at læse. Har man børn kan levetiden også forøges. Har man badekar kan man nu også tage sin iPad når der skal tages et langt karbad. Julle og jeg nødt det utrolig meget at have sådan et cover (vi har Lifeproofs cover til iPhone) da vi rejse i Malaysia, hvor vi kunne have vores telefon med overalt – i poolen, jacuzziet, ude i regnen osv.

Koster $160 hos LifeProof

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, mac og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *