Stufz Burger System – hamburgere med fyld

Den her fik jeg tilsendt af en af mine venner Nichlas og det er jo genialt (omend jeg ville ønske han havde sendt det til mig inden grillsæsonen sluttede). Når man laver burgere så skal man jo bruge en masse ingredienser, men desværre kan en burger fylde lidt ud og blive smattet, f.eks. ved for meget ost eller ketchup eller andet flydende. Derfor er der en amerikaner (hvem ellers) der har laver en burgerpresse (i mangel af bedre ord), hvor man laver en hul burger-bøf, som man fylder ud med det man gerne vil have i, f.eks. ost, champignon, løg – whatever! Det er jo genialt! Hjemmesiden er ultra maskulin og navnet “as American as they come”…

Se hvordan det virker i videoen herunder

Kan købes for $20 hos Stufz

Dette indlæg blev udgivet i mad. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *