Hold da kæft en forskel det gør at være over 30

Jeg har lige fået lavet nogle nye billeder på mit arbejde til noget intern præsentation af vores afdeling og synes egentlig det blev meget godt. Jeg fik også taget et lignende billede da jeg arbejede i en anden afdeling for (stort set præcis) 2 år siden, hvor jeg fyldte 30 og der så jeg meget yngre ud synes jeg selv. Først det nye billede

Herunder kan man så se hvordan jeg så ud i samme outfit i 2010. Jeg synes det er helt vildt hvor stor forskel der er. Ved ikke om det er brillerne (men har en anelse), men som min hustru sagde da hun så det “hold da helt op, du ligner jo en voksen mand nu – ej hvor er det sindssygt”. Er det så nu jeg skal til at finde min ungdom igen og gå i OBEY tøj og lade sig om om jeg er 21 igen?

Dette indlæg blev udgivet i personlig pleje, personlighed, tøj. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *