Danske Liratones seneste Airplay højttaler genistreg – Libratone Zipp

Man må sige der indenfor de senste 6 måneder er kommet mange fede airplay højttaler produkter på markedet i segmentet “affordable luxury”, bla B&O Play seriens Beolit 12 jeg skrev om her. Seneste skud på stammen er fra ligeledes danske Libratone med deres nye transportable Libratone Zipp.

Den kan det de fleste af den slags kan men har også en enkelt feature jeg ikke har set hos f.eks. B&O, nemlig et indbygget netværk som man kan tilslutte sig og så bare spille løs – de kalder det “PlayDirect”. Bruger du højttaleren derhjemme har det selvfølgelig ikke den store værdi, men tager du højttaleren med et sted hen, som er det den er branded henimod med deres “it leaves the house” marketing tagline, så virker det bare. Simpelt!

En anden fed feature, hvis man har flere Libratones i hjemmet er at man kan streame til flere højttalerenheder samtidigt, så har man også deres Lounge model i stuen og deres Live model i kontoret, så kan man streame til alle eller nogle af dem på samme tid. Det er ikke skidt!

Og så er den billig ift mange andre konkurrerende produkter. Klart et overvejelse værd.

Libratone Zipp set til 3400kr hos Libratone

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, mac og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *