Nespresso Maestria – uimodståelig pæn

Jeg er vild både med designet, simpliciteten, den manglende rengøring og i det hele taget konceptet om kapselkaffe. Og Nespressos kaffe smager også rigtig godt og der er masser af smagsvarianter at vælge imellem. Deres kaffemaskiner er også så pæne at de sagtesns kan bruges som pynt i lejligheden – min står f.eks. i stuen på et lille bord – tæt på der hvor jeg bruger den. Deres nye Maestria har et lækkert 60er inspireret look der går skridtet videre fra deres ældre Citiz model jeg har derhjemme (og også Pixie skrev om her).

Der findes to modeller i Maestria serien, den ene repræsenteret ved den beige og røde maskine på billedet og den grå repræsenterer topmodellen i serien. De er ikke gratis de kaffemaskiner (over 3500kr for den billigste). Forbedringerne i maskinen er gode og velkomne. I topmodellen er der indbygget glasvarmer (med damp) og der følger også en mælkeskummer med som er integreret med resten af funktionerne. Man kan på alle modellerne hurtigt indstill mængden af vand er skal bruges i kafffen hvilket jeg savner på min Citiz derhjemme. Derudover fortæller maskinen selv hvornår den skal afkalkes og vandbeholderen er større. De “billige” udgaver har en manuel mælkesteamer indbygget ligesom i normale espressomaskiner, hvilket er en fed feature omend det koster på simpliciteten (mælkeskummeren som følger med den dyre udgaver gør det jo automatisk og gør det egentlig ret godt).

Det eneste jeg ikke forstår er hvorfor maskinerne ikke laves i en sort udgave?!

Set fra 3500 til 4800 hos Nespresso

Dette indlæg blev udgivet i bolig, køkken og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *