A7 fra Bowers & Wilkins er deres seneste forsøg på en møglækker AirPlay højttaler

B&O’s Beolit 12 og Libratone’s Zipp og Live modeller har lige fået konkurrence fra Bowers & Wilkins seneste skud på Airplay højttalerstammen i affordable luxury segmentet med deres A7 model (og måske, også, deres mindre A5 model). Lækkert stilrent design, Apple Airplay indbygget og hvad der ligner en nem setup app danner grundstenene til en salgssucces  Eneste problem er at det nu er blevet endnu sværere at beslutte sig om hvilken en af de lækre højttalere man skal investere i!

Se en introduktionsvideo af højttaleren herunder

Koster i USA $800 og kan sikkert snart købes hos HiFi Klubben. Se mere hos Bowers & Wilkins

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, musik og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *