BeoPlay A9 – Shut up and take my money!

Jeg bliver ved med at være imponeret over det B&O spytter ud af deres Play serie. Produkterne er ved at genopfinde B&O og har et udtryk der gør at de både fungerer som bolig accessories samt gode AV produkter. Jeg er selvfølgelig en anelse partisk hvad B&O angår, da min gudfar var designchef der i en menneskealder og min far også har arbejdet der i mange år, samt at jeg ejer aktier i firmaet. MEN, det er sgu svært at få armene ned over de produkter de kommer med i Play serien! Senest her deres A9 airplay højttaler med indbygget DLNA. Du kan optimere lyden der kommer udfra enheden alt afhængig af hvor du stiller den henne i dit rum

Herunder lige et billede hvor man kan se den nye højttaler ser ud som en del af et rum. Man kan selvfølgelig også tage benene af og hænge den på væggen  – som nok ville fungerer bedre hjemme hos mig. Jeg må sige jeg er meget meget tiltrukket af at købe den her!

Koster 15.000kr og kan købes fra November. Se mere hos Beoplay

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, musik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *