Kuffert USB pladeafspiller (altså LPer…) fra Crosley

en LP pladeafspiller er blevet en pynte genstand i folks hjem, et symbol på man går op i musik eller måske bare en gimmick folk har fordi det er sjovt at prøve af – i hvert fald for mange på min alder. En rigtig fed en at have er den her fra Crosley, hvor den leverres i en kuffert som er lige til at stille på et bord, skænk, reol eller lignende. Jeg kunne godt have én stående og se mig selv i øjnene.

Koster $160 hos The Fancy

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, musik og tagget , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Kuffert USB pladeafspiller (altså LPer…) fra Crosley

  1. Nana skriver:

    Nu har jeg selv lige købt en crosley kuffert pladespiller på en engelsk hjemmeside og har også en købt en transformater (hedder det det? 🙂 ) sådan så stikket passer i en dansk stikkontakt, men kan simpelthen ikke få det til at virke!! Har du et råd? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *