Jeg er god til at sælge mig selv – Mit CV rated som blandt de mest effektive

At skrive et godt CV er svært – hvordan gør man sig interessant for arbejdsgivere og samtidig givet et retvisende indtryk af hvad man har af erfaringer og uddannelse. Det er åbenbart lykkedes for mig. Jeg uploadede mit CV til sitet og ja, det taler vel for sig selv herunder.

Ikke overraskende er jeg rigtig stolt over at jeg er lykkedes med at skabe et CV der umiddelbart er effektivt, og det stemmer godt overens med at jeg ofte bliver kaldt til samtale når det er blevet sendt ud (eller dvs ind, for jeg har i mange år kun søgt interne jobs hvor jeg arbejder). Jeg tror sitet ikke er så velbesøgt, da jeg tilmed har fået ratingen A+ og pt er rated som det mest effektive CV de har læst på deres globale leaderboard – godt nok er det godt, meeen mon dog…

Få gratis rated dit get og få tips til forbedringer hos RezScore.com

Dette indlæg blev udgivet i privat og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *