om

Det kommer nok ikke som den store overraskelse at jeg hedder Søren (Smed) Østergaard. Jeg er født i 1980 i Struer (det gør mig 31år ung i skrivende stund) og arbejder til daglig for en større farmaceutisk virksomhed i Københavnsområdet. Uddannet cand.merc’er med speciale i innovationshåndtering og forretningsudvikling fra Copenhagen Business School i 2005 og har siden da primært beskæftiget mig med strategisk og taktisk marketing, porteføljestyring, forretningsudvikling samt værdiansættelse af medicinal udstyr og farmaceutiske produkter. Derudover er jeg ekstern censor for KVU udanneslerne, som inkluderer merkonomudannelserne og har været det siden 2010.

Jeg har også en forkærlighed for teknologi og dets udvikling, som nok skyldes min bachelorgrad i økonomi og datalogi, også fra Copenhagen Business School. Derfor har jeg også over årene skrevet om mere nørdede/teknisk interessante ting end der formentlig kommer på denne side. Det er sket på barelyadraft.com, og det sker jeg stadig laver opdateringer.

En slags CV af mig kan findes her på linkedin.com

Til daglig bor jeg i København sammen med min hustru, den altid vidunderlige og ungdommelige Julie og vi nyder livet i alle dets facetter og sætter pris på hver enkelt dag.

Send en besked til mig og få et svar Your location has been identified as part of a reported spam network. Contact form has been disabled to prevent spam.